Tuesday, 26 July 2016

Forum Skandal RM400 Juta Azmin Ali Palsu

SHARE

ALKISAH banner yang dipasang dalam kawasan Shah Alam telah mengundang tanda tanya apakah ianya berita benar atau sebaliknya,menurut beberapa pandangan pribadi rakan minum kopi,banner iklan forum pendedahan yang bakal diadakan di dewan MPAJ,Ampang pada Sabtu ini tidak kelihatan di kawasan Ampang.

Mengapa hanya wujud di Shah Alam,ia tidak kelihatan di kawasan Ampang?soal rakan minum kopi.

Ahli panel forum itu pula terdiri daripada Rafizi Ramli, Cynthia Gabrel, Pengarah Eksekutif C4 Centre dan Pengarah Eksekutif NOW, Akmal Nasir.Mereka ini dinobatkan akan dedah skandal RM400 Juta Azmin Ali.

Jawapannya.

SHAH ALAM, 26 JULAI: Pengarah National Oversight & Whistleblowers (NOW), Akmal Nasir menafikan beliau bersama dua individu lain, Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli dan Cynthia Gabriel terlibat dalam forum mengenai pendedahan skandal kewangan didakwa berlangsung hujung bulan ini di Dewan MPAJ, Ampang.

 Akmal Nasir memaklumkan perkara ini kepada Rafizi Ramli serta Cynthia Gabriel dan kami mengecam sekeras-kerasnya cubaan fitnah terhadap kami dan juga cubaan memburukkan usaha masyarakat sivil memerangi rasuah seperti NOW dan C4.


Betulah pandangan rakan2 minum kopi,moralnya? pikir-pikirlah.....

"---SHARE---" "---KONGSI---"

Author: verified_user

0 comments:

Google+ Followers