Sunday, 18 June 2017

Pembangkang Busuknya Macam Bangkai Babi

SHARE
Tidak mampu tandingi Barisan Nasional dengan cara demokrasi pilihan raya pihak luar pula digunakan untuk memburukan kerajaan.

Setiap patah kata dari mereka yang tidak ada kaitan dengan tanah tumpahnya darahku jadi rujukan penting untuk mengelirukan rakyat.

Budaya telan apa sahaja oleh pihak terdesak nampaknya tidak mengenal erti jijik malah langsung tidak mempunyai dasar tanggungjawab kemanusiaan demi maruah negara.

Bukankah? memfitnah kerajaan termasuk golongan perosak negara.

Kalau pun benci PM Najib dan isterinya,rasanya tidak perlulah pribadi dan mana-mana kelompok mengumpul dosa dengan cara umpat cerca kerana PM Najib dan isterinya,lagi pun Najib dan isterinya bukan dapat tongkat langit.

Malaysia negara demokrasi berparlimen yang sejak dahulu mengadakan pilihan raya bagi membolehkan rakyat memilih kumpulan parti mana yang layak mentadbir negara atau kata dasarnya membentuk kerajaan kiranya memenangi pilihan raya dengan jumlah layak.

Hari ini secara logiknya,belum ada sebuah parti yang dilihat ampuh untuk menumbangkan Barisan Nasional,dan hakikat ini terpaksa diakui mana-mana pemimpin tertinggi pembangkang.

Kaki pembangkang sengaja mahu orang telan duri selepas mereka telan kaca.

Hari-hari mereka telan nanah yang terhasil dari luka telan kaca ,sehingga nampak dari luar dan baunya pula merebak seperti bangkai babi dan anjing.-MEDIA SHAH ALAM
"---SHARE---" "---KONGSI---"

Author: verified_user

0 comments:

Google+ Followers