Tuesday, 27 March 2018

Bukan Kerana Tarian Seksi Ramai Sambut Najib di Kedah

SHARE
Sebagaimana dilaporkan berita atas talian ketika PM Najib bertemu masyarakat Siam di Kampung Chading Padang Terap Kedah beliau disambut baik oleh penduduk setempat.

Oleh kerana cemburu dengan kehadiran yang ramai, kuncu-kuncu pembangkang mula menyebarkan beberapa keping gambar kononya hadirin lebih sibuk bergambar dengan artis siam.

Gambaran yang diberikan kuncu-kuncu pembangkang seolah-olah kehadiran Najib tidak dihiraukan oleh masyarakat setempat, walhal gambar yang disebarkan bukan waktu PM Najib ada di situ.

Semasa ketibaan PM Najib masyarakat yang hadir/rakyat begitu teruja malah berebut-rebut untuk bersalaman.


Begitu juga keterujaan rakyat dengan MB Kedah yang akan menerajui kepimpinan negeri itu sekali lagi selepas kemenangan pada PRU-14.

Paling baghal sekali, apabila video tarian seksi masyarakat siam di sebarkan, kononya dengan adanya tarian seksi itu kehadiran rakyat sambut PM Najib bertambah ramai.Walaupun terlalu banyak minum air kencing KUDA Mahathir, ia tidak sepatutnya dijadikan sebab ramainya sambutPM Najib, kerana masyarakat siam memang begitu. PM Najib juga tidak disambut dengan tarian itu."---SHARE---" "---KONGSI---"

Author: verified_user

0 comments:

Google+ Followers