Thursday, 29 March 2018

Mahathir Sibuk Cabar Najib Debat, Masa Orang Cabar Dia , Dia Buat Pekak Badak

SHARE
PAKAR pusingan-U negara yang pernah memegang jawatan Perdana Menteri selama 22 tahun kini sibuk menunjukkan kemampuan dirinya dan sanggup berdebat dengan sesiapa sahaja termasuk PM Najib. dan Presiden PAS, Haji Hadi.

Mahathir yang berusia tidak jauh dengan angka 100 itu semakin LEMAH INGATAN,  kerana pada bulan Septembar 2010 Nurul Izzah mencabar untuk berdebat berhubung dakwaan Melayu akan hilang kuasa dan 'suara' sekiranya pakatan pembangkang mentadbir negara. Adakah Mahathir sahut cabaran anak Anwar yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai?. apa yang dia buat, kalau pinjam telinga BADAK..!!

Berhubung dakwaan itu Nurul Izzah menyifatkan Mahathir sebagai tidak bertanggungjawab apabila memainkan api perkauman dengan mendakwa orang Melayu akan hilang kuasa dan 'suara' sekiranya pakatan pembangkang mentadbir negara.

Pengasas pertubuhan bukan kerajaan, Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shahrin atau Chegubard pernah mencabar Mahathir hadir sebagai panel bagi menjawab persoalan dan dakwaan yang timbul sewaktu pentadbiran Mahathir selama 22 tahun. Adakah Mahathir peduli?

Bekas Exco PAS Kelantan, Datuk Husam Musa sedia berdebat dengan Mahathir pada 2011, Ada Mahthir ambil tahu?

Selama 22 tahun sebagai ketua kerajaan negara ini Mahathir tidak pernah buka gelanggang untuk sesiapa berdebat dengan beliau.

Tetiba cabar pula Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang. Cabaran yang pernah dibuat kepada beliau, beliau buat pekat badak sahaja,' HIPOKRIT.
"---SHARE---" "---KONGSI---"

Author: verified_user

0 comments:

Google+ Followers