Sunday, 29 April 2018

Calon BN Shah Alam Menyeru Masyarakat India Undi BN

SHARE
SHAH ALAM-Calon Dun Kota Anggerik (N40 Kota Anggerik) Jumaeah Bt Masdi atau popular dengan panggilan Kak Jue menyeru sokongan seluruh masyarakat India agar mengundi Barisan Nasional (BN) pada PRU-14 ini.

Seruan itu di dilafazkan dalam ucapan ringkas dimajlis makan malam yang turut dihadiri Calon BN Parlimen Shah Alam, Datuk Azhari Datuk Saari.

Majlis yang dihadiri 150 pemuda India pada malam ini bukti BN masih diterima baik oleh pengundi masyarakat itu sekali gus menafikan penolakan seperti didakwa musuh BN.

Azhari yang juga Pengerusi BN Shah Alam turut berterima kasih kepada jentera parti yang membantu persiapan untuk penamaan calon hari ini.

Beliau juga berkata, 10 tahun telah diberi peluang kepada pihak sebelah sana (parti yang membentuk kerajaan Selangor hari ini) masayarakat India tiada perubahan dan beliau juga berjanji akan menjaga masyarakat India dengan lebih baik dibawah Barisan Nasional.

Sebelum mengakhiri ucapan, Azhari menyeru agar jentera parti dari masyarakat India Shah Alam bekerja kuat membantu calon BN.

Azhari juga menyeru pada 9 Mei ini keluar lebih awal untuk mengundi agar kedudukan BN tahu lebih awal, sekarang ini kita harus bekerja kuat terlebih dahulu untuk mempastikan ketiga-tiga kerusi Shah Alam kembali kepada BN.

Sementara itu, Calon DUN Batu Tiga (N41 Batu Tiga) Datuk Ahmad Mua'adzam Shah tidak dapat hadir, beliau difahamkan akan bertemu dengan masyarakat India pada hari lain.


"---SHARE---" "---KONGSI---"

Author: verified_user

0 comments:

Google+ Followers